Vergaderen, Schieten en BBQ-en in 1 op de Veluwe

Bij dit 8-uurs Vergaderarrangement met Schietworkshop en BBQ is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en huisgemaakte taart zoals; dadel-walnotentaart met eigen honing, yoghurt-mascarponedadel tartellettes met kersen etc.
  • Een huisgemaakte Veluwse lunch met lokale ingrediënten
  • Onbeperkt Otterloos water plat en bruis, koffie/thee, fruit en healthy home-made cookies
  • Tussendoor verfrissen van de ruimte
  • Zaalhuur: alle opstellingen zijn mogelijk
   wifi, tafel-flipover, beamer
  • Wifi
  • Tafel-flipover in de zaal
  • Beamer
  • Beschikking over het besloten terras met tuin
  • Einde van de middag een Schietworkshop van 1,5 uur onder begeleiding van een schietinstructeur
  • En als afsluiting een gezellige BBQ

Prijs: € 85,00 p.p. op basis van minimaal 10 personen.Bij minder personen prijs op aanvraag

De prijs van dit 8-uurs Vergaderarrangement met Schietworkshop en BBQ op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2022.

Bijzondere locatie op de Veluwe

  Combineer uw vergadering met een workshop voor een teambuilding moment of om even uw gedachte te verzetten. Een complete vergaderdag met aan het einde van de middag een Schietworkshop en een gezellige BBQ. U zult al snel de huiselijke, vertrouwde boerderij sfeer letterlijk en figuurlijk proeven.

De zalen

  Het restaurant beschikt over 2 zalen.
  De Korenschuur en het Schietlokaal. In de Korenschuur is er genoeg ruimte voor 120 man en in het Schietlokaal is er ruimte voor 60 man. Aangrenzend aan beide zalen is er beschikking over een besloten terras.

  De locatie is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A1, A12, A30 of A50. Via het openbaar vervoer stap je uit op het treinstation Ede-Wageningen. Vanaf hier rijdt er een bus rechtstreeks naar Otterlo centrum. Tevens is er genoeg parkeergelegenheid. Aangevuld met een breed aanbod aan activiteiten en een samenwerking met partners, biedt deze locatie één totaalpakket voor de gehele vergaderdag. Het zijn unieke ervaringen op een unieke locatie. U kunt hier genieten van ultieme rust en Veluwse gastvrijheid. De perfecte setting voor een anders-dan-anders vergadering in combinatie met heerlijke Veluwse gerechten zorgt De Waldhoorn voor extra energie, efficiëntie, inspiratie en creativiteit voor uw vergaderdag.

Gastvrije locatie

Even niet op zoek naar een groot hotel maar juist een kleinschaligere, informelere locatie? Dan zit je bij ons goed.

Alles wat we doen staat in het teken van de Veluwe experience, een beleving die volledig aansluit op de omgeving. Het personeel gebruikt een moderne aanspreekvorm, maar met voldoende afstand en snelheid van handelen zoals u verwacht van een horecabedrijf. Zij hebben kennis van de markt, producten en gasten. Wij zijn kleinschalig, echter inspirerend en uniek. Wij streven continu naar de perfecte gastvrijheid en beleving voor onze gasten.

10.0 | 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

10

Alles was top geregeld en het eten was erg lekker; zeker een aanrader!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Airconditioning

Onze partner

Vergaderen op de Veluwe

Vergaderen op een bijzondere locatie in het centrum van Otterlo, ‘hartje’ Veluwe. Al meer dan 200 jaar wordt in dit karakteristieke pand horeca bedreven. In vroegere tijden gestart als pleisterplaats voor reizigers op doorreis.

Bijzonder gelegen bij het Nationaal Park de Hoge Veluwe

De unieke ligging – midden in Nederland, vlakbij het dorpscentrum en op loopafstand van attracties als Nationaal Park De Hoge Veluwe, Nederlands Tegelmuseum en het Kröller-Müller Museum, maakt dit historische horecabedrijf tot de ideale ontmoetingsplek.


Het restaurant beschikt over 2 zalen.
De Korenschuur en het Schietlokaal. In de Korenschuur is er genoeg ruimte voor 120 man en in het Schietlokaal is er ruimte voor 60 man. Aangrenzend aan beide zalen is er beschikking over een besloten terras.


De locatie is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A1, A12, A30 of A50. Via het openbaar vervoer stap je uit op het treinstation Ede-Wageningen. Vanaf hier rijdt er een bus rechtstreeks naar Otterlo centrum. Tevens is er genoeg parkeergelegenheid. Aangevuld met een breed aanbod aan activiteiten en een samenwerking met partners, biedt deze locatie één totaalpakket voor de gehele vergaderdag. Het zijn unieke ervaringen op een unieke locatie. Je kunt hier genieten van ultieme rust en Veluwse gastvrijheid. De perfecte setting voor een anders-dan-anders vergadering in combinatie met heerlijke Veluwse gerechten zorgt De Waldhoorn voor extra energie, efficiëntie, inspiratie en creativiteit voor jullie vergaderdag.

Bijzonder gastvrije locatie

Even niet op zoek naar een groot hotel maar juist een kleinschaligere, informelere locatie? Dan zit je bij ons goed.


Alles wat we doen staat in het teken van de Veluwe experience, een beleving die volledig aansluit op de omgeving. Het personeel gebruikt een moderne aanspreekvorm, maar met voldoende afstand en snelheid van handelen zoals je verwacht van een horecabedrijf. Zij hebben kennis van de markt, producten en gasten. Wij zijn kleinschalig, echter inspirerend en uniek. Wij streven continu naar de perfecte gastvrijheid en beleving voor onze gasten.

Het Veluws restaurant

Het restaurant presenteert een selectie van de kaart op een unieke manier die past bij de Boerderij. Dit is samengesteld door de chef-kok en komt direct uit onze keuken. Wij beloven een Veluwse ervaring door toevoeging van lokale gerechten en producten in een sfeervol restaurant met welgemeende gastvrijheid. De keuken volgt het ritme van de seizoenen met eerlijke en waar mogelijk ingrediënten uit de streek die aan de basis staan van onze gerechten. Je zal al snel de huiselijke, vertrouwde boerderij sfeer letterlijk en figuurlijk proeven.