Vergader in bijzondere vergaderruimtes in een historisch museum in Arnhem

Bij dit vergaderarrangement op een historische locatie is inbegrepen:

  • Ontvangst en vast contactpersoon op de dag 
  • Ontvangst met koffie, thee en huisgemaakte lekkernij 
  • Flip-over met stiften 
  • Schrijfblokken en schrijfgerei 
  • Gebruik van wifi 
  • Onbeperkt koffie, thee en ijswater 
  • Pauze met huisgemaakte bokkenpoot 
  • Boerenlunch

Prijs: vanaf € 39,50 per persoon
(De huur van de desbetreffende vergaderlocatie en audiovisuele techniek vallen buiten dit vergaderarrangement)
De prijs van dit vergaderarrangemnet op een historische locatie is geldig tot 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Historisch vergaderen in Gelderland

Maak uw bijeenkomst historisch en ontdek de unieke vergaderlocaties bij deze bijzondere museum locatie.

Ontdek de bijzondere en sfeervolle locaties

  Loods Goes

  In Zeeland is de firma Massee een van de aanjagers van de moderne landbouw. Loods 'Goes' is hun permanente showroom. Zeeuwse boeren moeten hier overtuigd worden van het nut van de aanschaf van Massee's hyper­moderne landbouwwerktuigen. In 1985 wordt Loods Goes verplaatst naar het Nederlands  Openluchtmuseum. Afge­lopen jaren heeft het hoofdzakelijk ­gefungeerd als onderkomen van landbouwwerktuigen uit de collectie. 

  Loods Goes is als locatie uitermate geschikt voor congressen, presentaties, bijeen­komsten, vergaderingen. Maar ook voor evenementen met een feestelijk karakter zoals (jubileum)­recepties en feestavonden is deze museale locatie de perfecte plek. 
  Zaalhuur: € 950.00

  Kasteelboerderij

  Deze herenboerderij met de allure van een heus kasteel, stond in de vruchtbare zeekleipolders van de Hoeksche Waard. Eigenaar jonker Reinhart van Aeswijn breidde de bescheiden boerderij in 1617 uit met een statig voorhuis. De boerderij is in baksteen opgetrokken, met constructies en versieringen die rond 1600 in stedelijke bouw veel voorkwamen.Toen het woonhuis naar het museum kwam, was het bedrijfsgedeelte allang verdwenen. 

  Naast een mooie grote plenaire ruimte, wat ook ideaal geschikt is voor uitgebreide lunches, partijen en bijeenkomsten, beschikt de Kasteelboerderij ook over diverse kleine vergaderruimten. De Pronkkamer en de Herenkamer zijn ideaal geschikt voor opstellingen tot 20 personen.
  Zaalhuur: € 850.00
  De Hanekamp

  Herberg De Hanekamp heeft vanaf de tweede helft van de 18e eeuw in Zwolle en wijde omgeving een bijzondere reputatie. Niet alleen als herberg, maar ook als café en als uitspanning. De Hanekamp lag gunstig ten opzichte van de drukke veemarkten in Zwolle. Net buiten de stad aan de Wipstrikkerallee – de grote weg naar Salland en Twente. Het was dan ook the place to be voor veedrijvers en veehandelaren die op de Zwolse markten afkwamen.
  De Hanekamp is tegenwoordig dé plek voor pannenkoeken of een andere lekkere lunch! De locatie is ook ideaal geschikt voor uitgebreide lunches, partijen en bijeenkomsten. 
  Zaalhuur: € 450.00 

  Canon van Nederland & Entreegebouw

  Eind 2016, na maanden van verbouwing heeft het entreegebouw met de museumwinkel en het restaurant een metamorfose ondergaan. Het nieuwe entreegebouw is een goede voorloper naar de Canon van Nederland; een indrukwekkende tentoonstelling die in september 2017 haar deuren opende voor het grote publiek. Tijdens deze tentoonstelling wordt de bezoeker getrakteerd op de vijftig Canonvensters uit de Nederlandse geschiedenis. 

  Zowel het entreegebouw als de Canon van Nederland is ideaal geschikt voor uitgebreide lunches, diners, borrels en vergaderingen. De Canonkamer, Auditorium, Koepelzaal en het Canoncafé zijn te gebruiken voor verschillende invullingen. 
  Zaalhuur: € 750.00

  Het Hoge Noorden & XL Events

  Frisse voorjaarskleuren, warme zonnestralen en harde muziek: ideale ingrediënten voor een barnfeest, foodfestivals, barbecues en familiedagen. Door meubilair gemaakt van sloophout en pallets, kleurvolle sfeerverlichting en hooibalen wordt de landelijke setting van ‘Het Hoge Noorden’ nog extra benadrukt. U waant zich op een hip foodfestival, alleen dan 100 jaar terug in de tijd. 

  In boerderij Beerta en Midlum zijn de kinderen druk bezig met verschillende spelletjes, terwijl de ouders op de weides genieten van de zon, het eten en elkaars gezelschap. Onder de kapschuur worden er op de BBQ heerlijke stukken vlees en vis geprepareerd. 
  Zaalhuur: € 4950.00

Maak een vergadering nog meer onvergetelijk met onze actieve breaks

Kruip in de huid van smokkelaars

In het bosrijke museumpark speel je een spannend en actief spel dat herinnert aan vroeger tijden. Ben je de sluwe smokkelaar, die stiekem graan en suiker aflevert bij de clandestiene stokerij? Pas op voor de stoere veldwachters! Ze liggen op de loer om je waren in beslag te nemen en gooien je zonder pardon in het cachot. Wees je familie, vrienden of collega’s te slim af en beleef een historisch leuke middag!

Ontdek de leukste plekjes van het museum met een rondleiding

Er is veel te zien en te doen in het openluchtmuseum. Het is bijna onmogelijk om alles te bekijken en beleven. Daarom is de rondleiding een uitkomst. Een bevlogen gids neemt je mee terug in de tijd en vertelt verhalen die aansluiten bij de hoogtepunten van het museum.

Geniet van een bierproeverij in brouwerij ‘De Roskam’.

In de Brabantse brouwerij 'De Roskam' bereidt de brouwster het smakelijke gerstennat op eigentijdse wijze. De brouwers vertellen je graag meer over dit proces en nemen je daarvoor graag mee op rondleiding door de brouwerij.

Onze brouwerij is de perfecte plek om in goed gezelschap te genieten van bijzonder museumbier! 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Een bijzondere locatie voor een bedrijfsuitje, evenement, vergadering, diner of feest? Je event maakt gegarandeerd geschiedenis in onze authentieke historische locaties en het uitgestrekte natuurlijke museumpark.

Vergaderruimtes

Loods Goes

In Zeeland is de firma Massee een van de aanjagers van de moderne landbouw. Loods 'Goes' is hun permanente showroom. Zeeuwse boeren moeten hier overtuigd worden van het nut van de aanschaf van Massee's hyper­moderne landbouwwerktuigen. In 1985 wordt Loods Goes verplaatst naar het Nederlands Openluchtmuseum. Afge­lopen jaren heeft het hoofdzakelijk ­gefungeerd als onderkomen van landbouwwerktuigen uit de collectie. Loods Goes is als locatie uitermate geschikt voor congressen, presentaties, bijeen­komsten, vergaderingen. Maar ook voor evenementen met een feestelijk karakter zoals (jubileum)­recepties en feestavonden is deze museale locatie de perfecte plek. Kasteelboerderij Deze herenboerderij met de allure van een heus kasteel, stond in de vruchtbare zeekleipolders van de Hoeksche Waard. Eigenaar jonker Reinhart van Aeswijn breidde de bescheiden boerderij in 1617 uit met een statig voorhuis. De boerderij is in baksteen opgetrokken, met constructies en versieringen die rond 1600 in stedelijke bouw veel voorkwamen.Toen het woonhuis naar het museum kwam, was het bedrijfsgedeelte allang verdwenen. Naast een mooie grote plenaire ruimte, wat ook ideaal geschikt is voor uitgebreide lunches, partijen en bijeenkomsten, beschikt de Kasteelboerderij ook over diverse kleine vergaderruimten. De Pronkkamer en de Herenkamer zijn ideaal geschikt voor opstellingen tot 20 personen. De Hanekamp

Herberg De Hanekamp heeft vanaf de tweede helft van de 18e eeuw in Zwolle en wijde omgeving een bijzondere reputatie. Niet alleen als herberg, maar ook als café en als uitspanning. De Hanekamp lag gunstig ten opzichte van de drukke veemarkten in Zwolle. Net buiten de stad aan de Wipstrikkerallee – de grote weg naar Salland en Twente. Het was dan ook the place to be voor veedrijvers en veehandelaren die op de Zwolse markten afkwamen. De Hanekamp is tegenwoordig dé plek voor pannenkoeken of een andere lekkere lunch! De locatie is ook ideaal geschikt voor uitgebreide lunches, partijen en bijeenkomsten. Canon van Nederland & Entreegebouw

Eind 2016, na maanden van verbouwing heeft het entreegebouw met de museumwinkel en het restaurant een metamorfose ondergaan. Het nieuwe entreegebouw is een goede voorloper naar de Canon van Nederland; een indrukwekkende tentoonstelling die in september 2017 haar deuren opende voor het grote publiek. Tijdens deze tentoonstelling wordt de bezoeker getrakteerd op de vijftig Canonvensters uit de Nederlandse geschiedenis. Zowel het entreegebouw als de Canon van Nederland is ideaal geschikt voor uitgebreide lunches, diners, borrels en vergaderingen. De Canonkamer, Auditorium, Koepelzaal en het Canoncafé zijn te gebruiken voor verschillende invullingen.

Combineer uw meeting met een Bedrijfsuitje

Het museum biedt een unieke locatie voor de leukste groeps- en bedrijfsuitjes. Met voor elk groepsbezoek een passend arrangement. Of je nu komt met collega’s, relaties, familie, vrienden, leerlingen of om te trouwen. Je hoeft tijdens je bezoek nergens meer over na te denken en kun je genieten van het uitgestrekte museumpark. Je dag schrijft gegarandeerd geschiedenis.

Parkeren

Deze locatie beschikt over een eigen parkeerterrein met plek voor ruim 600 auto's en 11 bussen. Op zeer drukke dagen kan het voorkomen dat het parkeerterrein vol is. Volg dan de aanwijzingen van onze parkeerbegeleiders. Er zijn 16 plekken gereserveerd voor gehandicapten. Ben je in het bezit van een elektrische auto? Deze kun je opladen bij een Lolo smart oplaadpaal op de parkeerplaats. Uitrijkaarten zijn te koop bij de kassa van het museum.